Current Status
Not Enrolled
Price
Lukket
Get Started
This uddannelse is currently closed

Velkommen til din uddannelse til kostvejleder

Vi glæder og til at tage dig igennem uddannelsen og give dig den viden, du skal bruge for at blive en dygtig kostvejleder. Uddannelsen er inddelt i en række onlinelektioner. Til undervisningen hører et kompendie, hvor du finder det skriftlige materiale til hele uddannelsen. Det kan du downloade direkte her fra og eventuelt printe ud, hvis det fungerer bedst for dig.

Uddannelsen forløber på den måde, at du ser de online lektioner igennem og efter nogle af lektionerne vil der være en lille test med en række spørgsmål, der relaterer sig til det undervisningsmateriale, du har været igennem. Det er for at sikre, at du har fået den nødvendige viden med og er klar til at fortsætte til næste lektion. Du skal have 80% rigtige svar for at kunne gå videre. 

Når du har færdiggjort alle lektioner er der en længere multiple choice eksamen, du skal igennem, og når den er bestået, er du klar til at tage den afsluttende caseeksamen. Når du aktiverer den, modtager du en caseopgave, som du har 24 timer til at løse og aflevere. Når den er bestået, modtager du dit certifikat. God fornøjelse med din uddannelse.

Har du spørgsmål til pensum kan de stilles undervejs via beskedfunktionen.  Har du spørgsmål til andet end pensum, kan de sendes til kontakt@blivpt.dk  


Download kompendium her 
Download kompendium her A4

Beefit

Beefit - 2 måneder gratis - send mail til coach@beefit.io og nævne at de har kostvejleder hos os.

Uddannelse Content

Kapitel 1
Kapitel 2
Kapitel 3
Kapitel 4
Kapitel 5
Kapitel 6
Kapitel 7
Kapitel 8
Kapitel 9
Kapitel 10
Kapitel 11
Kapitel 12
Kapitel 13
Endelig Multiple Choice
Endelig Case